Waarom de MiniTiSSUE onmisbaar is in uw restaurant 21 juni 2016

Wat is het toch onlogisch. Zit je in een restaurant spareribs, scampi’s of mosselen te eten, krijg je een bakje voor je neus waar verpakte vochtige tissue’s in liggen. De gastheer/ restaurateur verwacht dus van je dat je met je vieze handen een pakje moet openscheuren om vervolgens er een vochtige Tissue uit te peuteren. Dat is toch niet logisch ??

Met de MiniTiSSUE lever je hierbij de oplossing. Je zet een schoteltje op tafel met hierop een aantal tabletten van de MiniTiSSUE. Vervolgens heb je warm water in een schenk kannetje (al dan niet verrijkt met een paar druppels van onze geur Aroma’s) en je schenkt dit aan tafel uit over de MiniTiSSUE tabletten. Wanneer de gast er behoefte aan heeft pakt hij een MiniTiSSUE, rolt deze uit en heeft een vochtig doekje met een heerlijke geur om de handen schoon te maken.

Dit is toch een veel meer gastvrije manier om uw gast te bedienen in uw restaurant ?

Bestel eens een proef pakket of een Box500 met een paar flesjes geur Aroma en ervaar hoe enthousiast uw gasten zullen zijn over dit lucratieve product !

Kijk op: https://www.minitissue.nl/proefpakket  of het kookstudiopakket.

« Verkooppunt MiniTiSSUE worden
MiniTiSSUE in de Zomer »