Mondkapjes 19 maart 2020 – Tags: , , , , , ,

Mondkapjes

Momenteel is er een enorm tekort aan mondkapjes. De verwachting is dat deze vraag enorm zal toenemen in de komende periode. Niet alleen ziekenhuizen kampen met tekorten. Alle overheidsdiensten zoals politie, brandweer, ambulance personeel, huisartsen, zorginstellingen, enz zullen deze mondkapjes gaan gebruiken tegen de strijd van het Corona virus ofwel het COVID-19 virus. Gelukkig hebben wij veel producenten in China, die inmiddels expert zijn in de strijd tegen dit vreselijke virus. De productie start op en wij zijn in staat om gecertificeerde mondkapjes FFP2 / FFP3 / N95 / N95 / CE keuring , te leveren in 10 dagen. Weinig producenten in China die dit kunnen leveren met deze kwaliteit en op korte termijn.
Wij proberen groepen die behoefte hebben aan de maskers te bundelen en door optelling van directe orders grote bestellingen te doen. Dit zorgt voor een lage inkoopprijs van de mondkapjes.

Ken je partijen, koepels, zorginstellingen of huisartsenpraktijken die zitten te springen om deze gecertificeerde mondkapjes, breng hen dan op de hoogte van dit initiatief.
We zitten dicht bij de bron en willen de gezondheidszorg en consument in NL graag helpen.

Er worden geen woekerprijzen  gerekend.  China heeft al wel forse prijs verhogingen doorgevoerd. Evenals dat het vrachtverkeer door de lucht fors is toegenomen.
Voorheen werden de transporten meegenomen in de passagiers vluchten. Nu vliegen er extra transport vliegtuigen.

Hoe meer wij samen kunnen bestellen in bulk, des te lager zal de prijs per mondkapje zijn.
Graag zijn wij de trechter en de uitvoerder, om alles beheersbaar en betaalbaar te houden.

Wil je graag mee liften op dit collectief en je hebt je nog niet aangemeld en hoeveelheden doorgegeven van de behoefte van het aantal mondkapjes, mail dan naar : info@minitissue.nl

« Mondmasker
Handdoek met logo »