Verkooppunt MiniTiSSUE worden 10 september 2016

De diverse verpakkingen van de producten van MiniTiSSUE maken het product geschikt voor uiteenlopende doeleinde en eindgebruikers.

Onze producten kunnen prima gebruikt worden in de horeca, vrije tijd sector, kamperen, outdoor, schoonmaakbedrijven, thuis en onderweg.

Wij zijn altijd op zoek naar wederverkopers die onze producten willen opnemen in hun assortiment. Er zijn ook bedrijven die onze counter display gebruiken en deze naast de pin automaat of op de balie zetten.

Goed voor de “bijvangst” of “upselling” .

Er zijn zeer veel bedrijven die al een groot klanten bestand hebben en horeca gerelateerde producten verkopen. Voor hen een kleine moeite om onze horeca verpakking Box500 en de bijbehorende Geur Aroma’s op te nemen in het assortiment.

Wij garanderen de voorraad en prima marges. Zo kunnen we samen de MiniTiSSUE bekend maken in de restauratieve sector.

Tevens kunnende restaurateurs weer kleine verpakkingen verkopen aan hun gasten.

Ook onze schoonmaak doekjes zijn te verkopen in bijvoorbeeld camping winkels of bij verkopers van campers, caravans en tenten.

Maar ook de particulier moet eigenlijk in zijn tent, camper of caravan een rolletje schoonmaakdoekjes hebben staan. Het weegt niets en het neemt nauwelijks ruimte in beslag. Een typische Wanna Have !

Kortom er kan veel bereikt worden met onze producten als we samenwerken.

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

« Uw bedrijfslogo geborduurd op een gecomprimeerde handdoek : De MiniToWEL
Waarom de MiniTiSSUE onmisbaar is in uw restaurant »