MiniTiSSUE in de Zomer 18 mei 2016

Voor de consument biedt de MiniTiSSUE in de zomer maanden zeker een uitkomst. Probeer vooral eens de dispenser  een ultiem product waarmee je jezelf onderweg even op kunt frissen. Vooral onmisbaar voor op vakantie, op de camping, onderweg in de auto of gewoon een dagje uit. Ook zonder dispenser kun je de MiniTiSSUE in de diverse verpakkingen in combinatie met water uitermate goed gebruiken in de auto, caravan, tent of camper. Jezelf opfrissen maar denk ook aan de schoonmaak! Met de MiniWiPE of de MiniNAPKiN in je kast of tas heb je altijd een ideale schoonmaakdoek bij de hand.

Deze zomer worden er in tal van restaurants in de Benelux weer de mosselen en scampi’s geserveerd. Deze gerechten vragen om een praktische en hygienische oplossing. In de vorm van de MiniTiSSUE met de verschillende Aromas

is deze betaalbare oplossing voorhanden. Druppel een paar druppels van de Aroma naar keuze in het water en giet dit over de MiniTiSSUE tabletten. In een handomdraai biedt u uw gasten een perfecte licht vochtige servet aan.

Deze zomer hebben wij een zomer Aroma ontwikkeld op basis van Komkommer geur. Heerlijk fris en ook nog eens voordelig geprijsd tijdens de zomeraanbieding!

« Waarom de MiniTiSSUE onmisbaar is in uw restaurant
Citroenpers of citroenknijper voor op tafel »