De vochtige servet 7 februari 2019 – Tags: , , , , , ,

De MiniTiSSUE is de innovatie onder de servetten. Door een tissue te overgieten met (warm) water, wordt dit door de tissue snel opgezogen en zal deze opzwellen en in een paar seconde kunnen worden uitgerold. Je hebt dan een warme licht vochtige servet, waarmee het gezicht of de handen kunnen worden afgenomen. De MiniTiSSUE is biologisch afbreekbaar dus een duurzaam product.
De MiniTiSSUE is gemaakt van natuurlijke vezels.

Door een paar druppels van één van onze 4 ontwikkelde Aroma’s toe te voegen aan het water, zal de natte servet een heerlijke geur krijgen. Op deze manier is het gebruik van de MiniTiSSUE nog aangenamer.

De MiniTiSSUE kan gebruikt worden in restaurants. Bijvoorbeeld bij binnenkomst kunt u de gast een verfrissing aanbieden.Maar ook wanneer u ongepelde Gamba’s, mosselen, spareribs, kip of andere gerechten serveert waarbij de handen gebruikt dienen te worden.

Verder wordt de MiniTiSSUE ook gebruikt tijdens kamperen of voor onderweg. Even de handen of snoeten van de kids verfrissen bijvoorbeeld.

Kortom is de MiniTiSSUE breed inzetbaar in het dagelijkse leven. Makkelijk mee te nemen in de tas of auto.
Met onze dispenser heeft u ook altijd water, eventueel met een paar druppels geur Aroma, inclusief de MiniTiSSUE’s direct bij de hand en klaar voor gebruik.

 

 

 

MiniTiSSUE Geur Aroma’s

MiniTiSSUE Dispenser

« De vochtige servet
Hygiëne vloeistof met een heerlijke geur »