Aanbieding!

Hooikoorts apparaatje incl batterij

Door 1-3 keer per dag enkele minuten dit geweldige anti hooikoorts apparaat te gebruiken, behoort hooikoorts tot het verleden! Door de werking van licht therapie / laser therapie worden de klachten verholpen, zodat ook geen medicatie meer nodig is. En dit apparaatje is ook inzetbaar voor overige allergiëen, zoals huisstof en huisdieren.
De Bionase zorgt door middel van twee bepaalde lichtgolflengtes voor een krachtige aanpak van het geïrriteerde neusslijmvlies. Wat gebeurt er? De receptoren in het neusslijmvlies raken door het rode LED licht langzaam immuun voor stoffen die de hooikoorts veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op : https://knapgezond.nl/bionase-lichttherapie-tegen-hooikoorts/

De kenmerken van de BioNase Hooikoorts Anti allergie apparaat:
• 3 maal daags 4,5 minuut licht therapie toepassen.
• Na positieve effecten afbouwen naar 1 tot 2 behandelingen per dag.
• Te gebruiken wanneer de klachten ontstaan of preventief.
• Opgelucht ademhalen!
• Veilig te gebruiken.
• Werkt op een 9v batterij (inbegrepen)

Dit apparaat is de ideale oplossing wanneer je geen of onvoldoende resultaat behaald bij (dure) medicijnen of veel last hebt van de bijwerkingen van medicijnen. De Bionase zorgt door middel van twee bepaalde lichtgolflengtes voor een krachtige aanpak van het geïrriteerde neusslijmvlies. Wat gebeurt er? De receptoren in het neusslijmvlies raken door het rode LED licht langzaam immuun voor stoffen die de hooikoorts veroorzaken. De infrarood golflengte zorgt voor een verbeterde doorbloeding en het vergroot de zuurstoftoevoer en afvoer van afvalstoffen.
Hierdoor heeft een hooikoorts patiënt minder last van allergie en kunnen de klachten op den duur zelfs helemaal verdwijnen. Dus klachten zoals een verstopte neus, niezen en tranende ogen behoren al gauw tot het verleden!
Kortom, een ideaal apparaat voor diegene die veel last hebben van de pollen in de buitenlucht en daardoor een allergische reactie zoals hooikoorts krijgen. Zorg dat de symptomen van hooikoorts vermindert worden en dat je minder last krijgt van alle klachten! Het hooikoorts anti allergie apparaat is geschikt voor iedereen die klachten ondervindt. Laat kinderen alleen onder toezicht gebruik maken van het apparaat.

Kijk voor meer informatie op : https://knapgezond.nl/bionase-lichttherapie-tegen-hooikoorts/

Oorspronkelijke prijs was: €22,50.Huidige prijs is: €17,50.

Product ID: 886 Artikelnummer: 400 Categorie: Tags: , , , ,

Nieuw ! Weg met die hooikoorts klachten!

Last van hooikoorts klachten ? Gebruik 1 keer per dag 15 minuten (timer) dit geweldige anti hooikoorts Bionase apparaatje zodat hooikoorts tot het verleden behoort. Want licht therapie verhelpt de klachten, waardoor ook geen medicatie meer nodig is.
Dit apparaatje is ook inzetbaar voor overige allergieën, zoals hooikoorts, huisstof en huisdieren.
Bionase zorgt door middel van twee bepaalde lichtgolflengtes voor een krachtige aanpak van het geïrriteerde neusslijmvlies, want de receptoren in het neusslijmvlies raken door het rode LED licht langzaam immuun voor stoffen die de hooikoorts veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op : https://knapgezond.nl/bionase-lichttherapie-tegen-hooikoorts/

Kenmerken van de Bionase Hooikoorts Anti allergie apparaat:
• 1 maal dagelijks 15 minuten (timer) licht therapie toepassen.
• Te gebruiken wanneer de klachten ontstaan of preventief.
• Opgelucht ademhalen!
• Veilig te gebruiken.
• Werkt op een 9v batterij