De innovatie van de servet 15 maart 2019 – Tags: , , , , , ,

De papieren servet is niet meer van deze tijd. De gast van deze tijd wenst meer comfort en beleving wanneer zij een restaurant of de horeca in het algemeen bezoekt. Een mooie invulling hiervoor is de MiniTiSSUE. Een tablet waar je warm water over giet, bij voorkeur aan tafel, op een mooi schoteltje. Binnen een paar seconde zuigt de tablet het water op en is hij klaar voor gebruik. Even uitrollen en klaar ! Nog beter is het als je in het water, voordat je het uitschenkt, een paar druppels van één van onze Aroma’s toevoegt. De Tissue krijgt dan een heerlijke geur. De MiniTiSSUE is qua gebruiksvriendelijkheid een veel betere oplossing dan de verpakte vochtige doekjes. Juist als je vieze vingers hebt moet je eerst een verpakking openscheuren en het doekje eruit punniken. Niet erg handig en gastvriendelijk. Kortom, bij het eten van vis, kip, garnalen, mosselen, spareribs en overig fingerfood, kan ik fdit product van harte aanbevelen. Het product wordt al gebruikt in Sterren restaurants, maar ook in pannenkoekenhuizen, bistro’s en overige restaurants.

De vochtige servet »